Virtiniai

6.50

Tikri ukrainietiški rankų darbo naminiai virtiniai su raugintų ir troškintų kopūstų įdaru, pagaminti iš natūralių, aukštos kokybės ingredientų LELEKO restorano virtuvėje. Kiekis – 500 g.

Category:

Description

500 g

Maistinė vertė 100g:

Energetinė vertė 550 kJ/ 130 kcal
Riebalai 3,1  g
iš kurių sočiųjų riebalų 0,9 g
Angliavandeniai 21 g
iš kurių cukrų 3,4 g
Baltymai 4,6 g
Druska 1,00 g

Sudedamosios dalys:

Tešla ~55% (kvietiniai miltai, rūgpienis, kiaušiniai, rapsų aliejus, druska, soda, cukrus)

Įdaras ~45% (rauginti kopūstai, kepti svogūnai, kukurūzų kruopos, pomidorų pasta, džiovinti baravykai, druska, cukrus, kmynai, pipirai)

Paruošimo būdas:

Neatšildytus koldūnus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 7-10 minučių.

Laikyti -18˚C temperatūroje

Atšildžius pakartotinai neužšaldyti

Gamintojas: UAB Rezultatai (restoranas Leleko), Gedimino pr. 49, Vilnius, Lietuva.

Tel. Nr. užsakymams: +370 633 30437

www.leleko.lt