Virtiniai

6.50

Tikri ukrainietiški rankų darbo naminiai virtiniai su grybų, mėsos ir bulvių įdaru, pagaminti iš natūralių, aukštos kokybės ingredientų LELEKO restorano virtuvėje. Kiekis – 500 g.

Category:

Description

500 g

Maistinė vertė 100g:

Energetinė vertė786 kJ/ 187 kcal
Riebalai4,2 g
iš kurių sočiųjų riebalų1,2 g
Angliavandeniai31 g
iš kurių cukrų1,5 g
Baltymai6,0 g
Druska1,00 g

Sudedamosios dalys:

Tešla ~55% (kvietiniai miltai, rūgpienis, kiaušiniai, rapsų aliejus, druska, soda, cukrus)

Įdaras ~45% (bulvės, pievagrybiai, kiauliena, kepti svogūnai, kiaušiniai, kukurūzų krakmolas, krapai, džiovinti baravykai, druska, pipirai)

Paruošimo būdas:

Neatšildytus koldūnus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 7-10 minučių.

Laikyti -18˚C temperatūroje

Atšildžius pakartotinai neužšaldyti

Gamintojas: UAB Rezultatai (restoranas Leleko), Gedimino pr. 49, Vilnius, Lietuva.

Tel. Nr. užsakymams: +370 633 30437

www.leleko.lt