Koldūnai

7.50

Tikri ukrainietiški rankų darbo naminiai virtiniai su mėsa, pagaminti iš natūralių, aukštos kokybės ingredientų LELEKO restorano virtuvėje. Kiekis – 500 g.

Category:

Description

500 g

Maistinė vertė 100g:

Energetinė vertė969 kJ/ 231 kcal
Riebalai9,5  g
iš kurių sočiųjų riebalų2,6 g
Angliavandeniai25 g
iš kurių cukrų0,3 g
Baltymai11 g
Druska0,77 g

Sudedamosios dalys:

Tešla ~55% (kvietiniai miltai, vanduo, kiaušiniai, druska, rapsų aliejus)

Įdaras ~45% (kiauliena, vanduo, česnakas, druska, mairūnas, juodieji pipirai)

Paruošimo būdas:

Neatšildytus koldūnus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 7-10 minučių.

Laikyti -18˚C temperatūroje

Atšildžius pakartotinai neužšaldyti

Gamintojas: UAB Rezultatai (restoranas Leleko), Gedimino pr. 49, Vilnius, Lietuva.

Tel. Nr. užsakymams: +370 633 30437

www.leleko.lt